online verlanglijstje maken

Must do: een online verlanglijstje maken

Weer dat boek dat je al had. Weer die cadeaubon waar je niet om had gevraagd. Weer die tante die een vaas meeneemt die niet bij je bank past. Niet blij zijn met cadeaus: het voelt wat ondankbaar, maar het is eigenlijk vervelend voor alle partijen. Terwijl het in dit digitale tijdperk helemaal niet nodig is. Je kan via online tools namelijk gemakkelijk een verlanglijstje maken online en deze met een druk op de knop delen met je vrienden en familie. Een online verlanglijstje maken is een must-do.

1. Een online wensenlijst: iedereen blij

Hoe vaak heb je zelf wel niet in het winkelcentrum gestaan: een vriendin is jarig, je oom geeft zijn housewarming, je hockeycoach neemt afscheid. Maar wat moet je nou kopen? Waarvan worden ze blij en past dat ook binnen jouw budget? Het voelt misschien wat onnatuurlijk om je vrienden en familie een verlanglijstje te appen, maar als je bij jezelf te rade gaat, zou je het misschien zelf ook wel fijn vinden als mensen hun verlanglijstje delen. En het excuus: ik wist niet wat je wilde hebben gaat nu écht nooit meer op.

2. Nooit meer dubbele cadeaus

De buurvrouw kijkt beteuterd: ze gaf je zoontje die ene mooie net op de markt gekomen legotrein, maar die kreeg hij ook al van opa en oma. Je vraagt ongemakkelijk lachend of iemand misschien het bonnetje nog heeft, maar de lol is er voor een deel van de verjaardag al vanaf. Door online een wensenlijstje te maken voorkom je dit soort scènes en bespaar je iedereen een hoop tijd bij het shoppen. Je surft van tevoren even langs bol.com of Intertoys, of je doet inspiratie op de wensenlijstjes website en jij en je kinderen krijgen iets waar iedereen blij van wordt, zonder huilende kinderen!

3. Wensenlijstjes delen: makkelijker kan niet

Natuurlijk zou je zelf aan de slag kunnen met pen en papier, en vervolgens een foto kunnen maken van je handgeschreven lijstje, en die naar je vrienden en familie kunnen sturen. In 2022 hoeft dat echter niet meer. Door gebruik te maken van een online verlanglijstje verzamel je alle cadeaus die je wil hebben, met de juiste specificaties (handig voor de cadeaugevers) in mum van tijd bij elkaar. Vervolgens deel je het lijstje met Whatsapp en kunnen de ontvangers de cadeaus ook nog eens afstrepen om dubbele giften te voorkomen. Online is minder gedoe vooriedereen. Een online verlanglijstje maken is een must om helemaal bij de tijd te blijven, en wel zo makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *