Origineel cadeau idee: t-shirts bedrukken

Zoekt u een origineel cadeau? Een cadeau waar de jarige wat aan heeft? Een cadeau dat langer meegaat dan een dag? Een cadeau dat gepersonaliseerd is? Kort samengevat: een uniek cadeau waar je het hart van de jarige mee steelt. Laat dan t-shirts bedrukken!

Hoeveel kost het om een t-shirt te bedrukken?

Een shirt laten bedrukken is over het algemeen niet duur. De grootste kosten die gemaakt worden gaan uit naar het textielsoort waarop u wilt bedrukken, de grootte van wat u wilt bedrukken (want ja, hoe kleiner hoe makkelijker het bedrukken is) en de druktechniek die gebruikt wordt voor het bedrukken van het t -shirt. Daarnaast is het ook van belang of u in zwart wit wilt bedrukken of in kleur. Maar de gemiddelde prijs voor het bedrukken van een t-shirt ligt rond dezelfde prijs als het kopen van een nieuw shirt in de winkel!

scheelt het natuurlijk ook in kosten als niet het gehele shirt bedrukt hoeft te worden. Het is daarom ook vanzelfsprekend dat de kosten lager zijn als de bedrukking van kleiner formaat is.

Voor welke andere redenen worden er ook t-shirt bedrukt?

De redenen voor het laten bedrukken van een t-shirt zijn eindeloos. Zo laten vrienden t-shirts bedrukken voor tijdens een gezamenlijke vakantie of een bachelor(rette) feestje, zo komen ze net iets beter in de goede sfeer! Ook ouders laten shirtjes bedrukken of sponsoren een bedrukking voor hun kinderen. Dit doen ze om te laten zien dat ze hun kinderen steunen tijdens die ene belangrijke sponsorloop of zodat hun kinderen snel herkenbaar zijn op school uitjes en snel gevonden worden wanneer deze verdwalen. Zelfs koppels laten t-shirts bedrukken met teksten zoals, ‘’Together since ….’’ en ‘’Her King’’ ‘’His Queen’’, vooral in Azië is dit een populaire trend. Als laatst laten ook bedrijven t-shirts bedrukken voor hun personeel tijdens werk events of bedrijfsuitjes.

Je kan dus voor elke reden wel een t-shirt laten bedrukken, dus waarom ook niet als cadeau!Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.