Sociaal goedkoop meedoen aan verjaardagskaarten

Het versturen van een verjaardagskaart hoeft niet duur te zijn. Het kan zeker ook goedkoop. Hang vanaf vandaag een verjaardagkalender op het toilet en laat iedereen die daar is geweest, zijn of haar verjaardag noteren. Heb je vrienden, collega’s of familieleden die er niet zijn geweest, schrijf dan zelf hun verjaardag op de kalender. O ja, en natuurlijk ook jouw verjaardag want die wil niemand vergeten. Vanaf nu kun je ieder jaar je ding doen: de attente en sociale dame of heer uithangen. Want je schrijft op tijd een verjaardagskaart. Leven op budget is soms wat we moeten, en sociaal zijn is wat we willen. Daarom kies je voor goedkope verjaardagskaarten. 

Goedkoop geen troep

Zoals bij ieder product dat je koopt, heb je al snel door of het een miskoop zal zijn. Dit geldt ook voor de goedkope verjaardagskaarten. Als je op jouw verjaardagkalender toch zo’n 25 mensen hebt staan die je wilt feliciteren met een persoonlijke verjaardagskaart, kies dan voor een box met verjaardagskaarten. Je ziet ze steeds vaker in de winkel, boxen gevuld met twee of drie verschillende soorten designs, voldoende om een jaar vooruit te werken. De enkele verjaardagskaarten zullen per stuk eerder duurder uitvallen dan een box met verjaardagskaarten of een partij verjaardagskaarten. Al met al, wil je goedkope verjaardagkaarten in huis halen, kijk vooral rond en bedenk ook hoeveel je nodig hebt. Dat helpt om niet te veel in te slaan, waarmee je ook kunt besparen. Want voorraad is nu eenmaal geld. 

Verbeter je leven

Het doel van jouw verjaardagskalender op het toilet is om ervoor te zorgen dat je de verjaardagskaart voor die ene vriend of vriendin op tijd verstuurt. Dus herinner jezelf eraan dat je tijdig de verjaardagskalender checkt of er een kaart de deur uit kan. Aangezien de goedkope verjaardagskaarten klaarliggen, kun je niets anders dan eens echt je best doen. Een verjaardagskaart die je op tijd verstuurt en daarmee op tijd ontvangen wordt, zal enorm gewaardeerd worden. Je hebt laten zien dat je attent bent omdat je het verjaardaggevoel van de jarige job compleet wist te maken. Eigenlijk is het leven simpel. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *