Vind leuke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een mooie inrichting creeër je een goede leefomgeving. Zo nu en dan is het niet vanzelfsprekend om een inrichting te kiezen. We helpen je hier graag bij. Het kan goed werken om te beginnen bij een woonstijl kiezen. Woonstijlen kunnen erg verschillen van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het fijnst vindt en wat het beste aanvoelt is een goede eerste stap. Daarna kun je op zoek gaan naar de juiste spullen om je inrichting verder af te maken. Doe hieronder meer inspiratie op.

Laat je inspireren door coole woonstijlen

Er zijn een hele boel woonstijlen tof, van klassiek tot aan romantisch. De juiste keuze maken is niet altijd eenvoudig, bij tijden kan je zoek raken in de vele mogelijkheden. We bespreken een aantal van onze favoriete woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst de basic woonstijl – die zich onderscheidt door eenvoudige vormen – is doorgaands heel tof. Opvolgend heeft de design woonstijl een moderne look, wat ook erg mooi is. Als laatste is een klassieke woonstijl mooi als je van donkere spullen houdt. Deze drie variaties kunnen de inrichting van je kamers heel tof maken. Wanneer je weet welke stijl je wilt, is het tijd om er mee aan de slag te gaan. Koop de leukste spullen die perfect passen in jouw gekozen woonstijl. Zo kan bijvoorbeeld een visgraat tafelblad goed passen in veel woonstijlen.

Sfeer creëren in de keuken

Hoezo is het onmisbaar om goede verlichting boven de keukentafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder licht? De keukentafel staat vaak middenin het huis, hier dineren en werken we en beleven we prettige avonden met vrienden. Voor al deze diverse gelegenheden heb je adequate sfeerlampen nodig. Ga je lampen kopen? Denk dan na over de plaatsing, het type verlichting en de gewenste hoeveelheid licht. Weet je niet helemaal zeker welke verlichting het beste in jouw keuken? Vraag dan absoluut vakkundig advies.

Vintage en Retro – De ideale interieurcombinatie

De trend van het moment: Vintage en Retro. Waarbij de één sterk fan is van moderne en strakke sferen, is de ander meer fan van een klassieke stijl. Voor de laatste persoon is de interieurcombinatie retro en vintage een echte aanrader. Retro markeert zich door de levendige kleuren. De stijl Vintage is er een met veel zelfverzekerdheid. Het kan heel fleurig zijn, toch hoeft dit niet. Wel zijn er typische kleuren die Vintage merken, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast schikt een scheurtje ook bij Vintage. Geef kleding en producten een tweedekans en geef er zelf een leuke touch aan. Een gepaste verbinding tussen verleden en heden!

Kijk op www.fanvanwonen.nl voor meer goede woontips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *