leuke gepersonaliseerde cadeaus

5x leuke gepersonaliseerde cadeaus om weg te geven

Het krijgen van een cadeau is natuurlijk altijd leuk, maar een gepersonaliseerd cadeau met je naam en/of foto is vaak toch net iets meer bijzonder. Een gepersonaliseerd cadeau geeft aan dat de gever bezig is geweest met het bedenken van een cadeau en niet zomaar chocolade, een geurtje of een douchepakket heeft meegenomen uit de supermarkt. Heb je moeite met het vinden van leuke gepersonaliseerde cadeaus? Wij hebben vijf cadeau ideeën op een rijtje gezet die leuk zijn om te krijgen én te geven!

1. Gepersonaliseerd tegeltje

Je kent ze vast wel: de Delftsblauwe tegeltjes met daarop leuke, grappige spreuken. Of met een foto of naam. Via Tegeltje.nl kan je een eigen foto tegeltje of een tegeltje met tekst maken. Zo’n tegeltje is erg leuk en grappig om te krijgen. Verder is er altijd wel een plekje in huis te vinden waar het tegeltje opgehangen kan worden.

2. Dopper met naam

Een zeer populair cadeau is een gepersonaliseerde dopper met naam. Een dopper is altijd handig. Of je deze fles nu meeneemt als je gaat backpacken, wandelen of naar kantoor. Een dopper is erg praktisch om bij de hand te hebben, zodat je altijd je eigen fles hebt om uit te drinken. Daarnaast is het ook nog eens een milieuvriendelijke keuze, want verminder je het gebruik van plastic bekertjes en flesjes.

3. Sokken met foto

Sokken laten bedrukken met een leuke foto is natuurlijk een super leuk cadeau om te geven als grappige verrassing. Perfect als cadeau voor sinterklaas of kerst, maar ook leuk om te krijgen op je verjaardag.

4. Gepersonaliseerde poster

Een gepersonaliseerde poster is erg leuk om te krijgen en geven als cadeau. Denk hierbij aan een poster met naam en geboortedatum voor kersverse ouders, een mooie quote met naam voor ondernemers of een design poster met naam voor interieur liefhebbers. Kortom, een gepersonaliseerde poster is altijd een goed idee.

5. Waxinelichthouders

Zoek je een erg leuk én goedkoop cadeautje? Dan zijn waxinelichthoudertjes met daarop een persoonlijke tekst met naam een erg leuk cadeau. Zo’n waxinelichthoudertje geeft je huis meer sfeer en herinnert de ontvanger er elke keer bij het aansteken van het kaarsje aan je cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *