Hoe kies je een zakelijk kado uit

Een kado kiezen is al niet altijd even makkelijk. Helemaal als het gaat om een zakelijk kado kan het lastig zijn om een geschikt kado te geven. Je wilt immers wel dat het gebruikt wordt. Daarnaast is het natuurlijk ook mooi meegenomen als een zakelijk kado extra business genereert. Om dat te verwezenlijken is het nodig om een kado te geven waar jouw bedrijfslogo op staat. Wij vertellen je hoe je een goed zakelijk kado uitzoekt.

Zakelijk kado voor in vrije tijd

Je kunt een zakelijk kado natuurlijk ook geven om in de vrije tijd te gebruiken. In dat geval heb je een stuk meer keuze voor een kado. Denk hierbij aan een bedrukte bidon voor die sportieve zakenrelatie. Of een sporttas die je met een logo laat bedrukken. Op het moment dat jouw zakenrelatie deze tas en/of bidon iedere keer meeneemt bij het sporten wordt jouw bedrijfslogo getoond aan alle bezoeker van dezelfde sportschool. Misschien levert dit je niet direct extra klanten op, maar het is wel gratis branding. Goed voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf dus.

Zakelijk kado voor in bedrijfstijd

Uiteraard kun je ook een zakelijk kado geven voor in bedrijfstijd. Wat hier belangrijk voor is, is dat je kiest voor een functioneel kado dat ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Het heeft niet zoveel zin om een bedrukte pen te geven op het moment dat niemand een pen gebruikt. Of erger nog, jouw relatie zelf al pennen heeft met het eigen logo. Jouw kado zal dan hoogstwaarschijnlijk in de kast belanden. Op deze manier heeft het geven van een zakelijk kado niet veel zin.

Zakelijke kado’s die het altijd goed doen

Als jij op zoek bent naar een zakelijk kado dat gegarandeerd aanslaat bij jouw zakenrelaties, maar geen inspiratie hebt, hebben wij een aantal gegarandeerde successen voor je op een rijtje gezet:

USB sticks

Een USB stick komt altijd wel van pas. Of het nu is om muziek op te zetten of belangrijke zakelijke documenten. Als jij een USB stick met voldoende geheugen laat bedrukken met jouw logo blijf je altijd top of mind bij je relaties.

Drinkflessen

Tegenwoordig zie je steeds meer duurzame drinkflessen zoals doppers en thermoflessen. Deze kun je eenvoudig laten bedrukken met een logo. Zo blijf je altijd onder de aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *