parker pennen

Kadotip: Parker pennen

Pennen van Parker hoeven eigenlijk amper nog nadere introductie. De Parker pennen worden al vanaf 1888 gemaakt en kunnen zonder enige twijfel toonaangevend genoemd worden in de wereld van de pen. Parker biedt dan ook een zeer breed aanbod van pennen. Ouderwets? Absoluut niet. Dat bewijzen de Parker pennen wel met geheel nieuwe pennen die men zelf de 5th noemt.

Met de 5th pennen geeft Parker schrijven opnieuw een nieuwe dimensie

Met de 5th bieden Parker pennen naast het gebruik van de vulpen, de balpen, de rollerbal en de fineliner een vijfde manier om te schrijven. De 5th Parker pennen zijn het resultaat van uitvoerig onderzoek. Dit moet ertoe leiden dat echt het maximale uit een dergelijke 5th pen gehaald moet kunnen worden. De 5th zijn de nieuwe generatie pennen. Hiermee laat Parker zien allesbehalve ouderwets te zijn. De nieuwe generatie pennen maken schrijven nog soepeler en vloeiender. Deze Parker pennen hebben een metalen kap bij de tip, iets dat zorgt voor flexibiliteit. Parker biedt met de 5th pennen die significante voordelen bieden. Zo behoren lekkages voorgoed tot het verleden en past de zachte tip van de pen zich aan de schrijfstijl aan.

Parker pennen zijn er in tal van verschillende uitvoeringen

Parker pennen zijn er in tal van verschillende uitvoeringen. Er zijn typen die kwamen en snel weer verdwenen, bekende uitvoeringen als de Parker pen Jotter, de Parker Duofold en ook de Vector zijn amper weg te denken uit de wereld van de pen. Met genoemde uitvoeringen veroverde Parker de wereld. Het is overigens een fabel dat een Parker pen per definitie erg duur is. Er zijn pennen in elke prijscategorie en daar behoren inderdaad ook een aantal dure uitvoeringen bij. Mooi voorbeeld daarvan is wel de vulpen die Parker heeft uitgebracht vanwege het jubileum. De pen is prijzig, maar dan krijgt u wel het beste wat er op het gebied van pennen beschikbaar is.

Geef iets unieks weg; geef een Parker pen met inscriptie cadeau

Nog steeds worden Parker pennen weggegeven ter ere van bijvoorbeeld een jubileum of een afscheid van een bedrijf of organisatie. Nog steeds ook zijn de ontvangers daar erg blij mee. Dat zijn ze helemaal als de pen is voorzien van een gravure. Als geen andere pen lenen de pennen van het merk Parker zich ervoor om gegraveerd te worden. Al geldt dit ook voor de Montblanc pennen of Lamy pennen. Met een tweeregelige gravure, gecentreerd, maakt u van elke Parker pen een unieke en persoonlijke pen. U geeft zo iets blijvends weg, iets unieks. U dankt iemand die jarenlang collega was en vriend is geworden bijvoorbeeld. Niet zelden blijven de cadeau gegeven pennen van Parker opgeborgen in het al even stijlvolle doosje, maar krijgen ze wel een ereplaats ergens in de huiskamer. Het zegt alles over de waarde die er aan deze pennen wordt gegeven.

Wat laat u precies graveren?

Denk goed na wat u precies op de pen wilt laten graveren, de ruimte is immers beperkt en u wilt de boodschap toch graag kort en krachtig weergeven. Een ding is zeker, het succesverhaal van Parker pennen is nog lang niet voorbij.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *